Despre noi

Livrăm servicii IT robuste, adaptabile, care au mereu nevoile clienților în centrul atenției.

Misiune

Redefinim metodele de implementare a tehnologiei prin soluții practice, transformând afaceri în spații productive și oferind cele mai bune servicii pentru clienții noștri.

Viziune

Ne dorim să fim ghidul tău de încredere în această călătorie digitală, oferind soluții moderne și contribuind la o experiență plăcută în universul tehnologi într-un stil prompt și eficient.

Valori

Promptitudine, agilitate, integritate, colaborare, calitate și flexibilitate - aceste valori ne definesc. Suntem ghidați de aceste principii, creând o cultură a excelenței.

0123456789001234567890                     %

creștere a eficienței operaționale după implementarea soluțiilor noastre de tip MSP

Descoperă cum putem transforma ideile tale în realitate:

De ce Cooperkey?

De ce să alegi servicii IT externalizate în loc de un departament IT intern?

Optarea pentru servicii IT de la un furnizor de servicii gestionate asigură accesul la o echipă diversă de experți. Spre deosebire de a te baza pe un singur tehnician IT intern, modelul nostru MSP oferă o mulțime colectivă de cunoștințe și o abordare proactivă. Oferim o soluție rentabilă cu o suită cuprinzătoare de servicii, garantând că infrastructura dumneavoastră IT rămâne rezistentă, actualizată și aliniată cu cele mai bune practici din industrie.

Cum abordează CooperKeys transformarea digitală pentru afaceri?

CooperKeys conduce transformarea digitală prin adoptarea meticuloasă a tehnologiilor emergente precum Cloud Native Architecture și Microservices. Expertiza noastră asigură afacerii dumneavoastră un viitor scalabil, agil și bazat pe tehnologie.

Ce înseamnă abordarea personalizată a serviciilor IT gestionate?

La CooperKey, adaptăm Serviciile IT gestionate la nevoile unice ale fiecărui client. De la soluții construite pentru nevoi specifice la rezolvarea rapidă a problemelor și asistență personalizată, abordarea noastră asigură o experiență de asistență IT de neegalat.